03 August 2012

The Double-Round Hot-And-Flat Tournament


6 comments:

  1. Τηγανητή μπανάνα με το φλούδι;;

    Και το φλούδι γίνεται κρατσανιστό, ενώ το μέσα μένει ζουμερό;;

    Και μετά κόβεται σε λεπτά φετάκια, που σερβίρονται σε σχήμα σπείρας σε λευκό τετράγωνο πιάτο 40x40cm;;

    Και υπάρχει και εικαστική παρέμβαση στο πιάτο με σως πικρής σοκολάτα;;

    ReplyDelete
  2. h.constantinos Ενδιαφέρουσα συνταγή! την έχετε δοκιμάσει;
    Κρέπες είχα στο μυαλό μου, που απαιτούν κάποια ευκινησία στον καρπό προκειμένου να τουμπαρισθούν στο τηγάνι ;-)

    ReplyDelete
  3. Θα μπορούσε άνετα να ήταν ρεκλάμα για κρεπερί.

    ReplyDelete
  4. "Κρέπες dodo"
    και στις τιμές όλο σκόντο

    ReplyDelete
  5. michalis melidonis What a disaster!

    ηλιογράφος Δεν είναι διόλου κακή ιδέα ;-)

    ReplyDelete