mariela Η δική σου είναι πολύ ωραιότερη, αλλά αυτή εδώ είναι κατάλληλη γιά... ψήσιμο ;-)
ξωτικό Μήπως να συνδυάσουμε τις σπεσιαλιτέ μας; :-))
h.constantinos Δεν το έχω κάνει ώς τώρα, νομίζω θα το άντεχα μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας- ξέρεις, όταν το στρείδι κινείται απειλητικά εναντίον μου καί προκειμένου να αποφύγω να με χάψει, θα αναγκασθώ να το λεμονίσω... :-Ρ
margo Ήταν, φοβούμαι, το τελευταίο· αλλά θα μπω στην κουζίνα αργότερα, μήπως προκύψει κάποιο ακόμη ;-))
Α!! να και η αχιβαδούλα μου!!
ReplyDeleteΑυτό το νέο βιβλίο μαγειρικής θα σπάσει τα ταμία!!!!!!
Eεεε δεν παίζεσαι !!!
ReplyDeleteμε τίποτααααα !!!!
.....ντελικατέστερο κι απο την
sauce au champagne μου !!!!!
με ξέκανεεεες λέμε !!!!!
Εκείνη την κατάσταση με το στρείδι να κουνιέται όπως του ρίχνεις το λεμόνι ποτέ δεν την συμπάθησα...
ReplyDeleteΣκέψου να είναι και γοργόνα!!
Καταπληκτικά και τα τρία... δεν χορταίνω να τα κοιτώ ;-)
ReplyDeleteΕλπίζω να συνεχιστεί η σειρά.. είναι απόλαυση!!!!!!!!!!!!!
Στρειφάδο με γοργώνεια
ReplyDeleteλιάζεται στα Ιόνια :-)
mariela Η δική σου είναι πολύ ωραιότερη, αλλά αυτή εδώ είναι κατάλληλη γιά... ψήσιμο ;-)
ReplyDeleteξωτικό Μήπως να συνδυάσουμε τις σπεσιαλιτέ μας;
:-))
h.constantinos Δεν το έχω κάνει ώς τώρα, νομίζω θα το άντεχα μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας- ξέρεις, όταν το στρείδι κινείται απειλητικά εναντίον μου καί προκειμένου να αποφύγω να με χάψει, θα αναγκασθώ να το λεμονίσω...
:-Ρ
margo Ήταν, φοβούμαι, το τελευταίο· αλλά θα μπω στην κουζίνα αργότερα, μήπως προκύψει κάποιο ακόμη ;-))
michalis melidonis Ωραίο!!! :-)