24 November 2013

BILATERAL COORDINATION


wrong hand: blue
right hand: red

7 comments:

H.Constantinos said...

Κοιτάει τον μανάβη, πληρώνει τον μπακάλη...

Μου φαίνεται ότι αλλοιθωρίζει και το ipaddoodle επίσης. Λιγότερο, κάπως...

Την έχετε μιά τάση στο θέμα, νομίζω, τώρα που το ξαναβλέπω μου φαίνεται ότι αλλοιθωρίζει και η ανθρωπόμορφη φτέρη.
Κάποιο υπόβαθρο πρέπει να υπάρχει σε αυτό, στην σειρά δηλαδή, δεν μπορεί να είναι τυχαίο, πως δεν το πρόσεξε ο κ.Πλατσατούρας να μας το εξηγήσει, ούτε και η κ.Ξωτικού το πρόσεξε, τώρα να είναι σύμπτωση, δεν νομίζω, δεν πιστεύω και στις συμπτώσεις κιόλας, τέλος πάντων, δεν ξέρω, δεν ξέρω...

Mariela said...

Αυτό το πτηνό, από την Λίμνη των Κύκνων κατευθείαν έρχεται;;;

Άιναφετς said...

Είναι πουλάκι μου να μη χορεύεις με τέτοια ying-yang οπτασία σε στάση ήμι-διαλογισμού;
Το σκέλος του συναισθηματισμού δυσκολεύεται κομμάτι λόγο ανισορροπίας τού Μουλαντάρα Τσάκρα και λόγο στραβισμού, όπως πολύ ορθά επισήμανε ο Dr.Constantin...

Υπατία η Αλεξανδρινή said...

dodo, έχω την αίσθηση ότι αυτή η εικόνα προτείνει με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας την αντικατάσταση του επιθέτου "επιδέξιος" με το "αριστεροδέξιος"!
Το "αμφιδέξιος" το προσπερνώ ως ρατσιστικό... ;)
Το πουλάκι πάντως δείχνει να υποφέρει αρκούντως! :(

@ Κωνσταντίνε, δεν αλληθωρίζει, καλέ. Απλώς το κόκκινο κοιτάει με ζήλια το μπλε!
Υπάρχει και η εκδοχή, βέβαια, τα δύο χρώματα να κοιτούν πολύ προσεκτικά καθώς πορεύονται προς τη σύγκλισή τους. Αν δεν κάνω λάθος, το σημείο επαφής των δύο χρωμάτων βρίσκεται στα χέρια τους: η καρδιά είναι μωβ!

dodo said...

h.constantinos Η αναφορά σε ipadoodle με μπερδεύει λιγάκι- υποθέτω όμως ότι ακόμη καί ο εμπειρότατος μαίτρ Γκιγιώμ θα δυσκολευόταν στις τρείς τα χαράματα να διακρίνει ανάμεσα σε ένα αειπαντόντουντλο καί ένα κακοφωτογραφημένο παστέλ επί χάρτου 40εκ.Χ50εκ. (ή μήπως είναι 50Χ70);
Ορθώς δεν πιστεύετε στας συμπτώσεις: το πρόβλημα που προκύπτει κατά την ισότιμη χρήση αμφοτέρων τών χειρών στην εκτέλεση έργου, είναι προφανέστατα οφθαλμικό!
Κάποτε θα επιδιώξω να αναρτήσω ταινίδιον με dodo να σχεδιάζει ταυτόχρονα με τα δύο χέρια, ώστε να γίνει αντιληπτόν τί εννοώ, αλλά χρειάζομαι ένα... τρίτο χέρι να αναλάβει την κινηματογράφηση ;-)

mariela Κολυμπώντας! :-)

άιναφετς Η ισορροπία μαθαίνεται δύσκολα!

υπατία η αλεξανδρινή "αριστεροδέξιος", προσφέρεται καί γιά πολιτικός χαρακτηρισμός ;-)

Άστρια said...

Ο τελευταίος ακροποδητί χορός ενός φτωχού πτηνού (θυμίζων το ελληνικότατο Ζάλογγον), το οποίο φόρεσε και πριγκηπική τιάρα για την περίσταση, ενόψει του επερχόμενου γαλλικότατου γιορταστικού pâté de foie gras!

dodo said...

άστρια Πατέ ντε φουά γκρα λάιτ, γιά όσους προσέχουν την διατροφή τους ;-)