25 April 2010

MORE OF THE Wrong Hand...

6 comments:

H.Constantinos said...

Το βρίσκω από εντυπωσιακό έως απίστευτο -το όλο project δηλαδή.
Είναι και το πώς σκέφτηκε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο -αυτό γενικώς, γιατί ειδικώς γιά εσάς τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί απίστευτο...

Εντάξει, υπάρχουν αριστερόχειρες που γράφουν με το δεξί και κάνουν όλα τα άλλα με το αριστερό -το αριστερό θα βόλευε με τα αραβικά...

Μήπως είστε αριστερόχειρ που εκπέδευσε το δεξί, και κατάφερε να έχει δύο δεξιά, το ένα ταχύτερο παρά φύσιν και το άλλο εξίσου ικανό αν και ανεκπαίδευτο;

Πάντως, όντως με τα μάτια υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσατε να σχεδιάζετε με το αριστερό και να διορθώνετε στο photoshop ένα άλλο στην οθόνη με το δεξί.
Δυστυχώς η φύση δεν προέβλεψε να υποστηρίζει λειτουργικά εγκεφάλους σαν τον δικό σας...

H.Constantinos said...

Εγραψα εγώ το εκπαίδευσε με ε;; Και έβαλα και τόνο;;

logia said...

το λάθος χέρι χρησιμοποιώ και γω σε όλα εκτός από το γράψιμο


και κάποτε που είχα χτυπήσει το δεξί εκπαιδεύτηκα να γράφω με το αριστερό

Πάντως για κάποιους είναι πιο εύκολο, για άλλους πιο δύσκολο και για μερικούς ακατόρθωτο να χρησιμοποιήσουν το άλλο τους χέρι, όποιο κι αν είναι αυτό!

Όμως εδώ εγώ βλέπω αριστουργήματα!!!!!

dodo said...

h.constantinos Ευχαριστώ πολύ γιά τα καλά σας λόγια- νομίζω, δηλαδή :-)

"Μήπως είστε αριστερόχειρ που εκπέδευσε το δεξί, και κατάφερε να έχει δύο δεξιά, το ένα ταχύτερο παρά φύσιν και το άλλο εξίσου ικανό αν και ανεκπαίδευτο;": Εδώ μπερδεύτηκα, ομολογώ, και άρχισα να αναρωτιέμαι τί είμαι και πού πάω, ευτυχώς όμως, μού τελείωσε ο καφές, πήγα να βάλω κι άλλον, είδα ότι έπιασα το καφεκάνατο με το δεξί και ησύχασα ;-)
Λες να προέκυψε συνειρμικώς από το πεδάω-ῶ : δένω, δεσμεύω, εμποδίζω, σταματώ...;

logia Και πώς έπαιζες μουσική, όταν είχες χτυπήσει το δεξί;!!!

Άστρια said...

Και ακουαρέλλα;;!!

πήρε πολύ φόρα τα wh και φαίνεται να έχει απαλλαγεί τελείως από το rh σταματώντας από την εμμονή να το ζωγραφίζει, αλλά έφτασε και να το ανταγωνίζεται.

Καισίγουρα δεν είναι αραβική γραφή! :) όμως έσκασα στα γέλια με άυτό που είπες, ότι άρχισες να αναρωτιέσαι τί είσαι και πού πας και ησύχασες με τον καφέ:))))lol:)

dodo said...

άστρια :-))