31 August 2010

FATAL CAR... NOT!


γιά την άστρια και τον ηλιογράφο, φυσικά!


h.constantinos, ευχαριστώ γιά την άδεια ;-)

13 comments:

Anonymous said...

Καθόλου παράδοξος, αρκετά συγκρατημένος αλλά πολύ αποτελεσματικός, διαμετρικά αντίθετος με τα μέτρα λιτότητας! Σε ευχαριστώ!

H.Constantinos said...

Η H.CONSTANTINOS Bio SA ευχαριστεί γιά την αναφορά και την εμπιστοσύνη στα προϊόντα της.

H.CONSTANTINOS Bio: Ο βασιλιάς του ηλιόσπορου στην κεντρική λαχαναγορά.

Αποφλοιωμένος - αναποφλοίωτος

Διατίθεται και ανεπεξέργαστος σε οικολογικά καφάσια βιολογικής καλλιέργειας, γιά παιδικούς σταθμούς, οίκους ευγηρίας, πολύτεκνες οικογένειες και ανθοπωλεία.

Στη συνέχεια, και με την χορηγία της H.CONSTANTINOS Bio SA, ο γνωστός διατροφολόγος κ.Ηλιογράφος θα μας αναλύσει την διατροφική σημασία του ηλιόσπορου σε συνάρτηση και με τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του, σε σχέση με τις υπό αναθεώρηση διατροφικές συνήθειες των μισθωτών και των συνταξιούχων στην εποχή της κρίσης.

Anonymous said...

Χμμμμ....(γκουχ, γκουχ ξερόβηχας πριν πιάσω το μικρόφωνο):

Πρώτ΄απ΄όλα θέλω να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια στην H.CONSTANTINOS Bio για την ευγενική χορηγία της έρευνάς μου, που αφορά αν μη τι άλλο την διατροφική αξία της κατανάλωσης του ηλιόσπορου και τις ευεργετικές επιπτώσεις αυτής, στις σύγχρονες συνθήκες επιβίωσης.

Όπως φαίνεται (παρακαλώ ας ανάψει ο προβολέας) από το πρώτο σκίτσο του PETS......day 20 και από το διακριτικό χαμόγελο του μισθωτού εν έτει 2012 (αυτή η καμπύλη στο ράμφος δεν είναι τυχαία) τα υγιή γαμψά νύχια και η σχετικά φουσκωτή κοιλίτσα πιθανόν είναι αποτέλεσμα της κατανάλωσης άφθονου ηλιόσπορου, πρόσφατα πειράματα σε όσους κάνουν την πάπια είχαν παρόμοια αποτελέσματα!
Πραγματοποιήθηκε μια in vivo αντικατάσταση του κουτόχορτου με ηλιόσπορους η οποία πέραν των αρχικών συμπτωμάτων δυσκοιλιότητας δεν προκάλεσε άλλες παρενέργειες, τόσο σε σωματικό όσο σε νοητικό επίπεδο, πράγμα που μας ενθαρρύνει για περαιτέρω έρευνα και επέκταση της χρήσης.

Γγρλουρλου.....Γγρλουρλου (ήχος κινητού)(Προς το κοινό): Κυρίες και κύριοι να με συγχωρείτε για τη διακοπή.....Ναι......πως;;;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΆΛΥΨΗ.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.....ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.....ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η ερευνητική μας ομάδα μόλις εντόπισε ΕΝ ΕΤΟΙ 2010 τον μισθωτό του 2012!!!!!! ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ RESORT SERIES του φίλτατου καλλιτέχνη h.constantinos!
Ο μισθωτός του 2012 είχε τρυπώσει σε ένα τροπέτο και αμέριμνος (σχετικά) αναπολούσε τις τιμές της βενζίνης το 1980!
Αυτό μας είπε μέλος της ερευνητικής ομάδας που τον πλησίασε και μίλησε μαζί του, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη ρήση του μεγάλου ροκά Φρανκ Ζάππα:
"Ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να τελειώσει στη φωτιά η τον πάγο, μπορεί κάλλιστα να σβήσει στην γραφειοκρατία και τη νοσταλγία....."

Ευχαριστώ.

Margo said...

Γράψατε πάλι:)))))

H.Constantinos said...

- Δευτερολογώντας, θα ήθελα...
- Εεεε, μήπως έχετε την καλωσύνη να σβήσετε το τσιγάρο...; Από σήμερα απαγορεύεται, ξέρετε...
- Τί λέ ρε μόλις το άναψα, ξέρεις πόσο κάνει;;; Ρε ούστ!

- Δευτερολογώντας λοιπόν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Ηλιογράφο, και να προσθέσω ότι δεν θα ήταν δυνατόν ως καλλιτέχνης να μην ευαισθητοποιηθώ, και να μην προσπαθήσω να προσφέρω στον δοκιμαζόμενο λαό μας υλικό γιά ενατένιση του παρελθόντος, αλλά και του μέλλοντος, ίσως όμως και στέγη, υπαρξιακή αλλά και ουσιαστική όπως εν προκειμένω το τροπέτο, που αναφέρεται σαφέστατα στα πιθάρια της αρχαιότητας -το σαφέστατα είναι γιά τους κριτικούς, εσείς τί να καταλάβετε τώρα...

Αναφερόμενος λοιπόν στα πιθάρια, συγγνώμη στα τροπέτα θέλω να πω, δεν είναι δυνατόν να μην συνεχίσω να παραμένω ευαισθητοποιημένος σε επίπεδο real estate, μένοντας σταθερά κοντά στον βασανιζόμενο από τους πλειστηριασμούς αναξιοπαθούντα λαό μας.

Αδέρφια, στ’άρματα!!! Πολεμάμε!!! Υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν προτάσεις, υπάρχουν λύσεις, και αν δεν τις δώσει αυτές η τέχνη τζάμπα στο λαό, ποιός θα τις δώσει;;; Οι τράπεζες;;;!!!

(Χειροκρότημα διαρκείας)

- Κάπως λαϊκίστικο αυτό...
- Σσσστ! Χε, χε, αφού τα γουστάρουν κάτι τέτοια ρε... Να δεις πως θα το μοσχοπουλήσω το επόμενο, και θα κάνω και μιά σειρούλα 6-7.000 αριθμημένα υπογραμμένα συλλεκτικά prints!

- Ευχαριστώ, ευχαριστώ...
Ελεγα λοιπόν αδέρφια, ότι λύσεις υπάρχουν, ιδέες υπάρχουν.
Αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα προς το παρόν.
Περισσότερα, σύντομα, στην Galerie Windscreen...
Να ‘ρθείτε όλοι, θα έχουμε και καλές τιμούλες!

Anonymous said...

Margo, merci :)

dodo said...

ηλιογράφος και h.constantinos Ασυναγώνιστοι στον διάλογο, απολύτως... εντελώς... δηλαδή, όσο δεν παίρνει... :-DDDDDDD!!!!!!!!

h.constantinos "Υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν προτάσεις, υπάρχουν λύσεις!": Λεφτά, υπάρχουν;;;;

margo :-)

Άστρια said...

ΔΙΕΣΩΘΗ....ΔΙΕΣΩΘΗ..!!!!!!

Υπέροχη η παράσταση, και όλοι οι ηθοποιοί,.. εννοώ οι ομιλητές! Είχαν καταπληκτικές ομιλίες!
Τις απόλαυσα ηλιογράφε, Κωνσταντίνε, dodo:))

Αργησα όμως, και είχαν κλείσει τα φώτα της σκηνής, ούτε μικρόφωνο, ούτε κοινό δεν βρήκα.... Ό,τι θα πω όμως δεν είναι ούτε για τα φώτα ούτε για το χειροκρότημα, θα πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ που είστε εδώ, και ..όποιος το διαβάσει το διάβασε:))))

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση του dodo στο κάλεσμα και την εμπνευσμένη αληθινά διάσωση ενός fatalcar αλλά και στην αναφορά μου στην ανάρτηση, εκεί, τόσο όμορφα δίπλα στο σκίτσο:)

Anonymous said...

Άστρια κι εγώ με τη σειρά μου σ΄ευχαριστώ, εσύ έδωσες την πρωταρχική σπίθα.

dodo said...

άστρια Βεβαίως και είμαστε εδώ!
Χαίρομαι που σού άρεσε και σ'ευχαριστώ με την σειρά μου γιά τήν πρόσκληση!

ξι said...

Απολαυση! Μα τι ευρηματικοι που ειστε! χαχαχαχαχ Μπραβο!
:)))))))

ξ.

H.Constantinos said...

Εδώ είμαστε, πού να πάμε άλλωστε...;

Ευχαριστούμε γενικώς, και κερνάμε ηλιόσπορο αποφλοιωμένο, και ειδικώς στις κυρίες, ανεπεξέργαστο ως άνθος

dodo said...

ξι Χαρά μας να σάς διασκεδάζουμε!