02 November 2010

... umm... err... Xylography?

6 comments:

H.Constantinos said...

Χμμμ... Πολύ ενδιαφέρουσα η κλίμακα του έργου...

Anonymous said...

Σα να βλέπω τα ντοντονήσια στην αριστερή σελίδα!

Άστρια said...

αυτές οι μικρές σκιές θυμίζουν ένα παραμύθι με λιλιπούτεια μαγικά ανθρωπάκια τα οποία έβγαιναν το βράδυ στο μαγαζί ενός φτωχού τσαγκάρη χωρίς πελατεία, δουλεύανε μυστικά όλο το βράδυ και το πρωί έβρισκε έτοιμα τα πιο όμορφα παπούτσια με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν να αγοράσουν από εκεί..

Mariela said...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ.... ΟΛΑ !!!!!!
Θ συμφωνήσω με την Άστρια, θυμίζει παραμύθι....
θα έχει και συνέχεια;;

dodo said...

h.constantinos Άσε, δεν μού προέκυπτε τίποτε καλύτερο γιά εικονογράφηση τού Χ στο little-shadow's-miniature-art-glossary-for-the-simple-amateur- είχα σκεφθεί και το Xerox, αλλά τελικά το απέρριψα.

ηλιογράφος Έρχομαι!

άστρια ... και στο τέλος ο παπουτσής και η γυναίκα του, από ευγνωμοσύνη, τούς πρόσφεραν από ένα ζευγάρι παπούτσια και από ένα κοστούμι, επίσης μικροσκοπικά, στα μέτρα τους, που τα ανθρωπάκια τα φόρεσαν και έφυγαν χαρούμενα- τί μού θύμισες!

mariela Χαίρομαι πολύ που σού αρέσουν! Θα έχει συνέχεια, μέχρι το τελευταίο γράμμα τού αλφαβήτου- ή μάλλον, το πρώτο, γιατί άρχισε από το τέλος :-)

Άστρια said...

Έτσι ακριβώς!! και σ' ευχαριστώ, γιατί δεν θυμόμουν το τέλος του παραμυθιού:) Αν το σκεφτείς, είναι από τα παραμλυθια που δεν έχουν στοιχεία ..τρόμου (κακιές μάγισσες, τέρατα, δράκους,.. κλπ κλπ)