Τί ωραίο θα ήταν αυτό σε τελάρο 1.80 x όσοβγαίνει με ακρυλικό... Τον τίτλο τον έχει και είναι σένιος γιά κάνει κοινό και κριτικούς να προσπαθήσουν να εμβαθύνουν.
h.constantinos Ωραίο θα ήταν, αλλά μη κοιτάτε προς τα εδώ, δεν έχω τα προσόντα· πιό εύκολο θα μού ήταν να ανοίξω μπιστρό με το ίδιο όνομα και να σερβίρω πιάτα neo-fusion κουζίνας σε νεόπτωχους γκουρμέ.
8 comments:
Καλημέρα... πολλά είναι τα μάγια που μας χρειάζονται, με σκούπες καπέλα και όλα τα αξεσουάρ...
μ' αρέσει!!
mariela ... και μιά μεγάλη χύτρα, γιά να μαγειρεύεται ο χυλός :-Ρ
Marmitage par haute sorcière
Nous sommes chapeautés
Comment se dit?
Farce ou friandise?
Τί ωραίο θα ήταν αυτό σε τελάρο 1.80 x όσοβγαίνει με ακρυλικό...
Τον τίτλο τον έχει και είναι σένιος γιά κάνει κοινό και κριτικούς να προσπαθήσουν να εμβαθύνουν.
Από την ώρα που το είδα και τώρα που γράφω, δεν σταμάτησα να χαμογελώ:)
κάθε λεπτομέρεια καταπληκτική!
αληθινά αληθινά magique!!!!!
υγ. και τα "αξεσουάρ" πολύ ωραία τα ονομάτισε η Μαριέλα!
michalis melidonis Nouvelle recette originale: "Choux de Bruxelles dans une belle farce à la grecque".
h.constantinos Ωραίο θα ήταν, αλλά μη κοιτάτε προς τα εδώ, δεν έχω τα προσόντα· πιό εύκολο θα μού ήταν να ανοίξω μπιστρό με το ίδιο όνομα και να σερβίρω πιάτα neo-fusion κουζίνας σε νεόπτωχους γκουρμέ.
άστρια Χαίρομαι με το χαμόγελό σου :-)
Διαφωνώ καθέτως. -όχι με το μπιστρό...
h.constantinos Ευχαριστώ :-)
Post a Comment