17 July 2012

COLD CHICKEN AND BROCCOLI SOUP


8 comments:

Michalis Melidonis said...

Δυο νανοκοκοράκια
κάτω από γιγαντομπρόκολα
διψούν μα το νερό
τελείωσε και ο
νοικοκύρης λείπει :-(
και λέγω τους: δεν
τσιμπάτε λίγο μπρόκολο;
89.30% έχει νιρό!

H.Constantinos said...

Οντως η μπροκολόσουπα αυγολέμονο είναι εξαιρετική! Οπότε άνετα μπορούμε να υποθέσουμε ότι και με ζωμό κότας, δηλαδή κοτομπροκολόσουπα θα είναι επίσης εξαιρετική, και θα συνοδεύει θαυμάσια τις βραστές κότες!

Άστρια said...

χαχαα:))) ώστε έχετε "επηρεασθεί από την γενικότερη τάση τελευταίως, όπου θάλλουν οι εκδόσεις, οι τηλεκπομπές καί τα ιστολόγια με συνταγές...." :))πολύ καλό!!!

Πεδίον λαμπρόν για καλλιτεχνικές, gourmet, σοφιστικέ δημιουργίες ...

Περιμένουμε νέες συνταγές που περιέχουν κάποια πολύ σημαντικά συστατικά σε σωστές δόσεις: φαντασία και ..χαμόγελο!!!

* προσέξαμε βεβαίως και τα labels: "recettes classiques":)

dodo said...

michalis melidonis :-)
Τόσο πολύ νερό;

h.constantinos Τιμημένο αυγολέμονο!

άστρια :-) Μήπως πρέπει να γίνω food blogger; να ανοίξω ιστολόγιο με τίτλο "Cook A Compl-eat Meal In Seconds" ή "Second(s) Helping"...; όχι, καλύτερα "How To Cook With Pencil And Inks"... ή μήπως "Dodo's Adventures On The Microwaves";
;-))

Michalis Melidonis said...

όχι μόνο πωλείται μπρόκολο χυμός
αλλά προτείνεται και το
μπροκολόνερο :-)

dodo said...

michalis melidonis Σάς ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω· το δικό μου το προτιμώ ακέραιο, ελαφρά βρασμένο, όχι βαριά... ξεζουμισμένο ;-)

Alberto Pez said...

Farting stuff, Ma'am...

dodo said...

alberto pez Too bad!
;-)