17 July 2012

COLD CHICKEN AND BROCCOLI SOUP


8 comments:

  1. Δυο νανοκοκοράκια
    κάτω από γιγαντομπρόκολα
    διψούν μα το νερό
    τελείωσε και ο
    νοικοκύρης λείπει :-(
    και λέγω τους: δεν
    τσιμπάτε λίγο μπρόκολο;
    89.30% έχει νιρό!

    ReplyDelete
  2. Οντως η μπροκολόσουπα αυγολέμονο είναι εξαιρετική! Οπότε άνετα μπορούμε να υποθέσουμε ότι και με ζωμό κότας, δηλαδή κοτομπροκολόσουπα θα είναι επίσης εξαιρετική, και θα συνοδεύει θαυμάσια τις βραστές κότες!

    ReplyDelete
  3. χαχαα:))) ώστε έχετε "επηρεασθεί από την γενικότερη τάση τελευταίως, όπου θάλλουν οι εκδόσεις, οι τηλεκπομπές καί τα ιστολόγια με συνταγές...." :))πολύ καλό!!!

    Πεδίον λαμπρόν για καλλιτεχνικές, gourmet, σοφιστικέ δημιουργίες ...

    Περιμένουμε νέες συνταγές που περιέχουν κάποια πολύ σημαντικά συστατικά σε σωστές δόσεις: φαντασία και ..χαμόγελο!!!

    * προσέξαμε βεβαίως και τα labels: "recettes classiques":)

    ReplyDelete
  4. michalis melidonis :-)
    Τόσο πολύ νερό;

    h.constantinos Τιμημένο αυγολέμονο!

    άστρια :-) Μήπως πρέπει να γίνω food blogger; να ανοίξω ιστολόγιο με τίτλο "Cook A Compl-eat Meal In Seconds" ή "Second(s) Helping"...; όχι, καλύτερα "How To Cook With Pencil And Inks"... ή μήπως "Dodo's Adventures On The Microwaves";
    ;-))

    ReplyDelete
  5. όχι μόνο πωλείται μπρόκολο χυμός
    αλλά προτείνεται και το
    μπροκολόνερο :-)

    ReplyDelete
  6. michalis melidonis Σάς ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω· το δικό μου το προτιμώ ακέραιο, ελαφρά βρασμένο, όχι βαριά... ξεζουμισμένο ;-)

    ReplyDelete
  7. alberto pez Too bad!
    ;-)

    ReplyDelete