Μμμμ… ανάλαφρο, λικνιστικό, λυρικό φαγητό… για πραγματικά λεπτεπίλεπτα γούστα… θα μπορούσε να προσφέρεται σε μπουφέ πχ. μετά από μία παράσταση στο όμορφο ιδιωτικό θέατρο της Μεγάλης Αικατερίνης, στο μουσείο Ερμιτάζ, στα χειμερινά ανάκτορα των τσάρων!
*παραμένει το λαϊκό ερώτημα: ομελέτα χωρίς σπασμένα αυγά γίνεται; (βέβαια είναι ένα μικρούλι κάτω προς αποκατάσταση του ρητού) **Oι μπαλαρίνες by dodo πάντα ξεχωριστά αγαπημένο θέμα:)!!!
Πολύ light ρε παιδί μου, πάρα πολύ light, σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και τα μανιτάρια στον ατμό, σύνολο 72 θερμίδες!
ReplyDeleteΒλέπω η ζέστη των προηγούμενων ημερών έκανε το θαύμα της!!!!
ReplyDeleteΥπέροχη όλη η γαστρονομική σειρά!
Θα μας δώσετε τις συνταγές;;;
h.constantinos ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΔΥΟ;! τόσο πολλές;! κόψτε κάτι! κόψτε τον... κότσο! ;-)
ReplyDeletemariela Πάμε να "μαγειρέψουμε" παρέα!
:-)
Μμμμ… ανάλαφρο, λικνιστικό, λυρικό φαγητό… για πραγματικά λεπτεπίλεπτα γούστα… θα μπορούσε να προσφέρεται σε μπουφέ πχ. μετά από μία παράσταση στο όμορφο ιδιωτικό θέατρο της Μεγάλης Αικατερίνης, στο μουσείο Ερμιτάζ, στα χειμερινά ανάκτορα των τσάρων!
ReplyDelete*παραμένει το λαϊκό ερώτημα: ομελέτα χωρίς σπασμένα αυγά γίνεται; (βέβαια είναι ένα μικρούλι κάτω προς αποκατάσταση του ρητού)
**Oι μπαλαρίνες by dodo πάντα ξεχωριστά αγαπημένο θέμα:)!!!
χαχαα, θυμήθηκα τώρα και ...τα αυγά Φαμπερζέ:))
ReplyDeleteᾠoμυκῆνες
ReplyDeleteή αυγόμανιταρίνες
γιατί σπάσατε τ' αυγό;
μελετώντας τον ρυθμό;
So lovely, elegant, light and tasty. I would be the one cracking the eggs ;-)
ReplyDeleteάστρια Η απόλυτη χλιδή: ομελέτα από αυγά Φαμπερζέ ! ;-)
ReplyDeletemichalis melidonis Σπαθάτες!, ΙΙ. 1.
;-)
pandave Careful there :-)
I prefer the Pas de Deux Tortilla...
ReplyDeletealberto pez Of course, i did not expect anything less from a true gourmet like yourself, Sir!
ReplyDelete