27 July 2012

PIGEON PUDDING WITH FRESH NOODLES AND GREEN SALAD


11 comments:

MelidonisM said...

Κεί που κάναν εγκαίνια
στο ορνίθομαγαζί,
νά σου και σκουλήκια
που ζητάν και αυτά τροφή!!
:)

Mariela said...

Κωνσταντίνε, που είσαι;;

H.Constantinos said...

Ενδιαφέρουσα συνταγή, ειδικά αν στην διατροφή των βρωμοπερίστερων περιλαμβάνονται εκτός από σκουλήκια και σάπια νεράτζια πατημένα από αυτοκίνητα, ούτως ώστε να αποκτήσει το κρέας του αυτό το πωστολέν, καπωστολέν, μου διαφεύγει, που θα κάνει πιό απαραίτητο το ουδέτερο της γεύσης των noodles και ακόμα πιό απαραίτητη ως συμπλήρωμα την δροσερή δροσιά της green salad.

Πολύ ενδιαφέρον και εικαστικώς το πιάτο, όμως δεν θα πάρω, ευχαριστώ, θα προτιμήσω μία χελωνόσουπα, έχω ακούσει από έγκυρη gourmet πηγή ότι είναι η σπεσιαλιτέ σας.

H.Constantinos said...

Μαριέλα, ελπίζω να κοιτάς πίσω σου όπως κολυμπάς εκεί στην τροπική Νάξο, έχω ακούσει ότι εκτός από σταχτοδέλφινα κυκλοφορούν και ζαχαρίες!

Margo said...

Πολύ γκουρμέ αυτό το πιάτο.. ευχάριστη νότα το απορημένο ύφος του περιστεριού (άκου βρωμοπερίστερο) και η διακόσμηση του τραπεζιού επίσης :-)

Margo said...

Μαριέλα σίγουρα να προσέχεις, σε εμάς παρουσιάστηκε ένα κοπάδι από καρχαρίες και μόνιμα είναι τα σκυλόψαρα.. μικρά ξαδελφάκια τους.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

dodo said...

michalis melidonis :-)

mariela Τον είχα υπ' όψη μου όταν το... μαγείρευα!

h.constantinos Η παρατήρησή σας με βάζει σε σκέψεις: πώς να είναι άραγε το κρέας τού περιστεριού που τσιμπολογά σε δημόσιο πάρκο "αδέσποτη" σκυλοτροφή από πουλερικά;

margo ;-)

Mariela said...

Παιδιά, με τρομάζετε.... θα παραμείνω εκεί που πατώ!!!!

H.Constantinos said...

Πολύ ενδιαφέρουσα γαστρονομικώς η σκέψη σας!
Υποθέτω ότι η γεύση του κρέατος θα έχει αποκτήσει κάτι το κοτοπουλώδες, ενώ παράλληλα θα διατηρεί και κάποια υφή κυνηγίου σε συνδυασμό πάντα με το φρουτώδες λόγω των πατημένων από τα αυτοκίνητα σάπιων νερατζιών.

Βέβαια, η υφή κυνηγίου φαντάζομαι ότι ίσως υπάρχει μόνο σε αυτά τα όχι πολύ χοντρά που καταφέρνουν να πετάνε, ενώ λογικά τα άλλα τα πάνχοντρα που σέρνονται στα σκουπίδια θα έχουν πολύ έντονο το κοτοπουλώδες.

Παρεμπιπτόντως, ακούω από κατοίκους του κέντρου ότι έχουν λιγοστέψει τα βρωμοπερίστερα, και η εξήγηση που έδωσε κάποιος είναι ότι μάλλον τα τρώνε οι αλλοδαποί. Εγώ πάλι υποψιάζομαι ότι θα τα τρώνε και έλληνες...
Γιατί όχι δηλαδή, δωρεάν πρωτεΐνες, είναι βέβαια κάπως πρόβλημα το ξεπουπούλιασμα φαντάζομαι.
Αραγε, τους ρίχνουν ψειρόσκονη ή άλλο εντομοκτόνο πριν τα ξεπουπουλιάσουν; Αναρωτιέμαι...

H.Constantinos said...

Μαριέλα, εκεί που πατώνεις μπορεί να αποφύγεις τον μεγάλο λευκό του ειρηνικού, αν και έχω δει κάτι βιντεάκια με επιθέσεις στα ρηχά.
Θα σου έστελνα μερικά τέτοια, είναι γεμάτο το youtube, αλλά με 3G αποκλείεται να μπορέσεις να τα δεις, τη γλύτωσες!

Τέλος πάντων, επανέρχομαι, στα ρηχά πιθανόν να μην συναντήσεις ψιλομεγάλο καρχαρία, αλλά τα μικρότερα ευέλικτα και χαριτωμένα σκυλόψαρα δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα μήπως εξωκείλουν!

Και βέβαια αποκλείεται να σε καταπιεί ένα σκυλοψαράκι τώρα τέτοια γυναικάρα, αλλά κανα χέρι, κανα πόδι, χλαπ! Γιά πρόσεχε εκεί, βάζε και τον Νταλί στη θάλασσα νάχει το νού του...

dodo said...

h.constantinos Δεν σάς φαίνεται κάπως... κανιβαλικό; πουλιά να τρώνε πουλερικά, έστω σε μορφή ξηράς τροφής; :-Ο