30 July 2012

The All-And-Sun-Dry Equilibre Contest


6 comments:

MelidonisM said...

Μπης μπουγαδοστίφτης, στεγνοβάτης
Το μετάλλιο στο ταχύτερο στέγνωμα
Βρετανικός ήλιος VS Ελληνικού Βοριά
σημειώσατε Χ :-(

Anonymous said...

Ο Μανωλιός απλώνει τα νέα του ρούχα και νοιώθει αλλιώς (αν και κατά βάθος θα βαριέται)

H.Constantinos said...

Βαθύ αυτό, πολύ βαθύ, δύσκολο, ελπίζω να περάσει ο κ.Πλατσατούρας να μας το αναλύσει...

dodo said...

michalis melidonis Μετά τα γλυπτά, μάς πήραν καί τον ήλιο; :-(

ηλιογράφος Καθένας βαριέται την μπουγάδα...

h.constantinos Δεν μπορώ να φαντασθώ τον κύριο Πλατσατούρα να αναζητεί σύνδεση στο ερημικό ακρογιάλι όπου περνά τις διακοπές του, περιστοιχιζόμενος από πλήθος νεαρών θηλυκών που τον ακολουθούν με θαυμασμό, αναμένοντας υπομονετικά να τις ανταμείψει γιά την αφοσίωση που τού δείχνουν με μιά σύντομη ανάλυση τής χρήσης τού πλακέ πινελακίου νούμερο 2 στις ακουαρέλες τού h.constantinos- ή μήπως ήταν το νούμερο 1;
;-)

Anonymous said...

Παίρνοντας αυθαίρετα το λόγο θα σχολιάσω εγώ (μάλλον θα επιχειρήσω μια εκ βαθέων ανάλυση):
Ο πράσινος μίστερ Μπι, απλώνει με επιμέλεια ένα γαλάζιο παντελόνι, ενώ στο ίδιο σχοινί κρέμεται ένα μικρό κόκκινο πουγκάκι. Αυτή η τριχρωμία, που οδηγεί τις πολιτικές μας σκέψεις;
Είμεθα ξεβράκωτοι εις τον αγγουρόκηπον που οι επιτήδειοι ονόμασαν πατρίδα και χοροπηδώντας πάνω κάτω ειρωνεύομεθα τους φακίρηδες πλαταγίζοντας ταυτόχρονα φθηνές βαις σε υπαίθρια θερινά μπαράκια.
Συνέπεια τούτου η επαναστατική και οργισμένη εφίδρωσις που λούζει τις μασχάλες μας και η διαπίστωση ότι και αύριο πρέπει να βγάλουμε τα άπλυτα στη φόρα μπας και στεγνώσουν ακόμη και χωρίς να τα πλύνομε, έχοντας σαν συνέπεια τον πολλαπλασιασμό της αμάκας με γεωμετρική πρόοδο.
Άμοιρα στριγκάκια παραδομένα στον καυτό μεσογειακό ήλιο του καλοκαιριού, δακρύζω για το πανέμορφο μα άτυχο κορδονάκι σας που θα σπάσει με το πρώτο άγγιγμα του αγγουριού.
Άμοιρα παντελόνια που τόσο σας εξυμνούσαν οι παλιοί, γίνατε ιμάτια άνευ περιεχομένου προς χάριν του εφήμερου λαιφ στάιλ.
Ποιος θα σας πλύνει; ποιος θα σας δώσει το πολυπόθητο περιεχόμενο για να αποκτήσει ουσία η συνουσία που έγινε και αυτή απόδειξη για αμφίβολη φοροαπαλλαγή;

dodo said...

ηλιογράφος Πληροφορούμαι ότι στο επόμενο "πακέτο μέτρων" περιλαμβάνονται κίνητρα αποφυγής τής συνουσίας ως ιδιαίτερα επιβαρυντικής γιά την δημόσια υγεία· αντιθέτως, πρόκειται, ως φαίνεται, να ενισχυθεί ο αυνανισμός, ως οικονομικότερη διαδικασία, που επιπλέον βοηθεί καί στην αυτοσυγκέντρωση- όπως έλεγε καί το παλιό σύνθημα στον τοίχο τής Νομικής.
;-)