10 January 2014

SINGLE ROSE VASE

4 comments:

Guillaume Platsatouras said...

Η μηχανιστική θεώρηση της σουρρεαλιστικής ουτοπίας συνομιλεί αντιφατικά και ταυτόχρονα αρμονικά με τον συναισθηματισμό που σκόπιμα επιχειρεί να αποκρύψει η καλλιτέχνις, υποκαθιστώντας τον (ασυναίσθητα, ίσως...) με την έντονα φορτισμένη στατικά ανισορροπία.



Anonymous said...

"Ελπίδες μέσα στη φορμόλη και πολλαπλάσιοι οι καιροί
άλλαξε τόσο αυτή η πόλη, μα `μεινε ίδιο κατιτί
Το πρώτο πρώτο μας τραγούδι, αυτό θαρρώ πως θες να πεις
Κάλλιο στο χώμα το λουλούδι παρά σε βάζο περιωπής"
Μανώλης Ρασούλης
attack(τη)
α.α.

ξωτικό said...

H αβάσταχτη πολυπλοκότης της αντιμεταβίβασης που μετουσιώνει το επιφαινόμενο και οδηγεί το υποκείμενο μέσω της δυναμικής θεώρησης ,φυσικά, σε ύψιστα επίπεδα πρωτογενούς διεργασίας με αποτέλεσμα την ολιστικήν παράδοσην μέσω μηχανισμών συναισθησίας και τελικώς πλήρην απογείωσην του παρατηρητού.

dodo said...

guillaume platsatouras Αν είχα διαβάσει ενωρίτερα την ανάλυσή σας, μετρ, θα είχα γλυτώσει από την εξαιρετικά κοπιαστική ανάγνωση τού ιδιαιτέρως σύνθετου πονήματος αυτοβοηθείας "Φως στο τούνελ: πώς θα αποφύγετε την καταστροφική σύγκρουση τού εσωτερικού σας επιβάτη με την βαριά ατμομηχανή της υπερταχείας τού μέλλοντος σας- δέκα βήματα γιά να συγκεντρώσετε τα σκόρπια κομμάτια σας".
(Συνέγραψε η γνωστή συνάδελφός σας κυρία Ακριβή Βούρτσα-Βογιατζή, αρχισυντάκτρια τού διμηνιαίου, επιστημονικού περιοδικού τέχνης και ζωής Paralysis By Over Analysis.)

attack(τη !!!
Κάτι πρέπει να έχει πάντως το μοναχικό ρόδο: http://dodoulis.blogspot.gr/2009/02/passion.html

ξωτικό Εεεε... τι να σας πω... δεν ξέρω... βασικά, ένα ποτήρι έψαχνα για να βάλω το άνθος στο νερό! :-Ρ