18 July 2012

LIGHT MUSHROOM OMELETTE


10 comments:

H.Constantinos said...

Πολύ light ρε παιδί μου, πάρα πολύ light, σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και τα μανιτάρια στον ατμό, σύνολο 72 θερμίδες!

Mariela said...

Βλέπω η ζέστη των προηγούμενων ημερών έκανε το θαύμα της!!!!
Υπέροχη όλη η γαστρονομική σειρά!
Θα μας δώσετε τις συνταγές;;;

dodo said...

h.constantinos ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΔΥΟ;! τόσο πολλές;! κόψτε κάτι! κόψτε τον... κότσο! ;-)

mariela Πάμε να "μαγειρέψουμε" παρέα!
:-)

Άστρια said...

Μμμμ… ανάλαφρο, λικνιστικό, λυρικό φαγητό… για πραγματικά λεπτεπίλεπτα γούστα… θα μπορούσε να προσφέρεται σε μπουφέ πχ. μετά από μία παράσταση στο όμορφο ιδιωτικό θέατρο της Μεγάλης Αικατερίνης, στο μουσείο Ερμιτάζ, στα χειμερινά ανάκτορα των τσάρων!

*παραμένει το λαϊκό ερώτημα: ομελέτα χωρίς σπασμένα αυγά γίνεται; (βέβαια είναι ένα μικρούλι κάτω προς αποκατάσταση του ρητού)
**Oι μπαλαρίνες by dodo πάντα ξεχωριστά αγαπημένο θέμα:)!!!

Άστρια said...

χαχαα, θυμήθηκα τώρα και ...τα αυγά Φαμπερζέ:))

MelidonisM said...

ᾠoμυκῆνες

ή αυγόμανιταρίνες

γιατί σπάσατε τ' αυγό;
μελετώντας τον ρυθμό;

pandave said...

So lovely, elegant, light and tasty. I would be the one cracking the eggs ;-)

dodo said...

άστρια Η απόλυτη χλιδή: ομελέτα από αυγά Φαμπερζέ ! ;-)

michalis melidonis Σπαθάτες!, ΙΙ. 1.
;-)

pandave Careful there :-)

Alberto Pez said...

I prefer the Pas de Deux Tortilla...

dodo said...

alberto pez Of course, i did not expect anything less from a true gourmet like yourself, Sir!