mariela Η δική σου είναι πολύ ωραιότερη, αλλά αυτή εδώ είναι κατάλληλη γιά... ψήσιμο ;-)
ξωτικό Μήπως να συνδυάσουμε τις σπεσιαλιτέ μας; :-))
h.constantinos Δεν το έχω κάνει ώς τώρα, νομίζω θα το άντεχα μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας- ξέρεις, όταν το στρείδι κινείται απειλητικά εναντίον μου καί προκειμένου να αποφύγω να με χάψει, θα αναγκασθώ να το λεμονίσω... :-Ρ
margo Ήταν, φοβούμαι, το τελευταίο· αλλά θα μπω στην κουζίνα αργότερα, μήπως προκύψει κάποιο ακόμη ;-))
6 comments:
Α!! να και η αχιβαδούλα μου!!
Αυτό το νέο βιβλίο μαγειρικής θα σπάσει τα ταμία!!!!!!
Eεεε δεν παίζεσαι !!!
με τίποτααααα !!!!
.....ντελικατέστερο κι απο την
sauce au champagne μου !!!!!
με ξέκανεεεες λέμε !!!!!
Εκείνη την κατάσταση με το στρείδι να κουνιέται όπως του ρίχνεις το λεμόνι ποτέ δεν την συμπάθησα...
Σκέψου να είναι και γοργόνα!!
Καταπληκτικά και τα τρία... δεν χορταίνω να τα κοιτώ ;-)
Ελπίζω να συνεχιστεί η σειρά.. είναι απόλαυση!!!!!!!!!!!!!
Στρειφάδο με γοργώνεια
λιάζεται στα Ιόνια :-)
mariela Η δική σου είναι πολύ ωραιότερη, αλλά αυτή εδώ είναι κατάλληλη γιά... ψήσιμο ;-)
ξωτικό Μήπως να συνδυάσουμε τις σπεσιαλιτέ μας;
:-))
h.constantinos Δεν το έχω κάνει ώς τώρα, νομίζω θα το άντεχα μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας- ξέρεις, όταν το στρείδι κινείται απειλητικά εναντίον μου καί προκειμένου να αποφύγω να με χάψει, θα αναγκασθώ να το λεμονίσω...
:-Ρ
margo Ήταν, φοβούμαι, το τελευταίο· αλλά θα μπω στην κουζίνα αργότερα, μήπως προκύψει κάποιο ακόμη ;-))
michalis melidonis Ωραίο!!! :-)
Post a Comment