20 July 2012

SEAFOOD STEW


6 comments:

Mariela said...

Α!! να και η αχιβαδούλα μου!!
Αυτό το νέο βιβλίο μαγειρικής θα σπάσει τα ταμία!!!!!!

ξωτικό said...

Eεεε δεν παίζεσαι !!!
με τίποτααααα !!!!

.....ντελικατέστερο κι απο την
sauce au champagne μου !!!!!

με ξέκανεεεες λέμε !!!!!

H.Constantinos said...

Εκείνη την κατάσταση με το στρείδι να κουνιέται όπως του ρίχνεις το λεμόνι ποτέ δεν την συμπάθησα...
Σκέψου να είναι και γοργόνα!!

Margo said...

Καταπληκτικά και τα τρία... δεν χορταίνω να τα κοιτώ ;-)


Ελπίζω να συνεχιστεί η σειρά.. είναι απόλαυση!!!!!!!!!!!!!

MelidonisM said...

Στρειφάδο με γοργώνεια
λιάζεται στα Ιόνια :-)

dodo said...

mariela Η δική σου είναι πολύ ωραιότερη, αλλά αυτή εδώ είναι κατάλληλη γιά... ψήσιμο ;-)

ξωτικό Μήπως να συνδυάσουμε τις σπεσιαλιτέ μας;
:-))

h.constantinos Δεν το έχω κάνει ώς τώρα, νομίζω θα το άντεχα μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας- ξέρεις, όταν το στρείδι κινείται απειλητικά εναντίον μου καί προκειμένου να αποφύγω να με χάψει, θα αναγκασθώ να το λεμονίσω...
:-Ρ

margo Ήταν, φοβούμαι, το τελευταίο· αλλά θα μπω στην κουζίνα αργότερα, μήπως προκύψει κάποιο ακόμη ;-))

michalis melidonis Ωραίο!!! :-)