h.constantinos Καλά που προσέρχεσθε ενημερωμένος καί με πληροφορείτε- δεν εγνώριζα την ανωτέρω περιγραφείσα σχέση μεταξύ καζάν-ντιπί καί ταούκ-κιοκσού· το δεύτερο, δεν είναι εκείνο που περιέχει στήθος κότας; Περιττόν να επισημάνω, ότι ουδέποτε κατά την πολυτάραχον(;) διαδρομήν μου μέσα από κατσαρόλες, τηγάνια καί ταψιά, συνηντήθην δημιουργικώς με την πολίτικη ζαχαροπλαστική- φεύ...
ξωτικό Μα κρεμ μπρυλέ δεν θα φτιάχνουν στην Κίνα;! πώς είναι δυνατόν; αφού φτιάχνουν τσάντες Λουί Βουιτόν, γυαλιά ηλίου Μπαλανσιαγκά καί Σανέλ Νο5;! :-))
8 comments:
Indigestive!!!
Ωραία είναι, δεν μπορώ να πω, αλλά προτιμώ το καζάν-ντιπί, εννοώντας φυσικά την παραλλαγή του ταούκ-κιοκσού, όχι το άλλο το απλό.
H μαγειρική σειρά άπαιχτη !!!!
(οι μπαλαρίνες αριστούργημααααα)
Δεν ήξερα οτι φτιάχνουν και στην Κίνα creme brulee !!!!!
(δεν μπορώ να φανταστώ που αλλού μπορεί να διαθέτουν τόσους πυροσβέστες ανά μέτρο σωλήνα :))
Κωνσταντίνεεε κατάλαβα κι εσείς συντηρείτε το Maxim :)))
alberto pez Too sweet, perhaps?
;-)
h.constantinos Καλά που προσέρχεσθε ενημερωμένος καί με πληροφορείτε- δεν εγνώριζα την ανωτέρω περιγραφείσα σχέση μεταξύ καζάν-ντιπί καί ταούκ-κιοκσού· το δεύτερο, δεν είναι εκείνο που περιέχει στήθος κότας;
Περιττόν να επισημάνω, ότι ουδέποτε κατά την πολυτάραχον(;) διαδρομήν μου μέσα από κατσαρόλες, τηγάνια καί ταψιά, συνηντήθην δημιουργικώς με την πολίτικη ζαχαροπλαστική- φεύ...
ξωτικό Μα κρεμ μπρυλέ δεν θα φτιάχνουν στην Κίνα;! πώς είναι δυνατόν; αφού φτιάχνουν τσάντες Λουί Βουιτόν, γυαλιά ηλίου Μπαλανσιαγκά καί Σανέλ Νο5;!
:-))
cremadura fumada
quiere ser aguada
michalis melidonis Να προσέχετε στον ήλιο, υμείς οι παράλιοι αθληταί· κυκλοφορούν... εγκαύματα! :-(
esta serie de trabajos comestibles, ay cómo me gustan!
d...laurencich Me alegro mucho!
Post a Comment