19 July 2012

CRÈME BRÛLÉE


8 comments:

Alberto Pez said...

Indigestive!!!

H.Constantinos said...

Ωραία είναι, δεν μπορώ να πω, αλλά προτιμώ το καζάν-ντιπί, εννοώντας φυσικά την παραλλαγή του ταούκ-κιοκσού, όχι το άλλο το απλό.

ξωτικό said...

H μαγειρική σειρά άπαιχτη !!!!

(οι μπαλαρίνες αριστούργημααααα)

Δεν ήξερα οτι φτιάχνουν και στην Κίνα creme brulee !!!!!

(δεν μπορώ να φανταστώ που αλλού μπορεί να διαθέτουν τόσους πυροσβέστες ανά μέτρο σωλήνα :))



Κωνσταντίνεεε κατάλαβα κι εσείς συντηρείτε το Maxim :)))

dodo said...

alberto pez Too sweet, perhaps?
;-)

h.constantinos Καλά που προσέρχεσθε ενημερωμένος καί με πληροφορείτε- δεν εγνώριζα την ανωτέρω περιγραφείσα σχέση μεταξύ καζάν-ντιπί καί ταούκ-κιοκσού· το δεύτερο, δεν είναι εκείνο που περιέχει στήθος κότας;
Περιττόν να επισημάνω, ότι ουδέποτε κατά την πολυτάραχον(;) διαδρομήν μου μέσα από κατσαρόλες, τηγάνια καί ταψιά, συνηντήθην δημιουργικώς με την πολίτικη ζαχαροπλαστική- φεύ...

ξωτικό Μα κρεμ μπρυλέ δεν θα φτιάχνουν στην Κίνα;! πώς είναι δυνατόν; αφού φτιάχνουν τσάντες Λουί Βουιτόν, γυαλιά ηλίου Μπαλανσιαγκά καί Σανέλ Νο5;!
:-))

MelidonisM said...

cremadura fumada
quiere ser aguada

dodo said...

michalis melidonis Να προσέχετε στον ήλιο, υμείς οι παράλιοι αθληταί· κυκλοφορούν... εγκαύματα! :-(

Diana Laurencich said...

esta serie de trabajos comestibles, ay cómo me gustan!

dodo said...

d...laurencich Me alegro mucho!